Januar tilbud – lektioner i alexanderteknik med rabat

I januar kan du købe et 6-turskort og få 20% rabat på 6 x 45 minutters soloundervisning. Kortet skal bruges inden for 1 år, og det kan købes efter din første lektion.
Nærmere om priser her

Invester i dit eget helbred
Vi er mange, der har opdaget, at det godt kan betale sig at investere i sit eget helbred, sit velbefindende og selvindsigt. Måske især, hvis du er én blandt mange, der allerede har været igennem hele møllen af behandlere uden at være kommet videre.

Ikke alle har glæde af behandling. Men hvad så?
Vi er mange, der har fundet løsningen på vores problemer i bevægeapparatet ved at kigge i en helt andet retning end den gængse. Dette gælder især for dem, der har problemer af permanent karakter, altså ikke en akut opstået skade eller sygdom, men oftere noget mere diffust og uforklarligt, som bare er kommet snigende. Typisk kan det være som en konsekvens af en skade, af nedslidning eller simpelthen bare på grund af dårlige vaner i forhold til bevægelse i hverdagen.

Alexanderteknik forebygger
Ikke mindst kan alexanderteknik forebygge omtalte problemer, så man bliver mere langtidsholdbar. Dette har man især opdaget på udenlandske musikkonservatorier, hvor alexanderteknik har stået på skemaet for de studerende i årtier. Her er flere eksempler på, hvem der kan have gavn af alexanderteknik.

Alexanderteknik er hjælp til selvhjælp
Måske er svaret på dine problemer også undervisning? Med nye erfaringer, som dukker op – enten i løbet af eller efter undervisningen – kan du blive klogere på dig selv og få øje på de muligheder, du har for at lave nogle småjusteringer i dit bevægelsesmønster og din koordination. Har man først fundet nøglen, ja, så er alexanderteknik hjælp til selvhjælp og kan bakke dig op resten af livet. Og selvom du selvfølgelig er nødt til at få flere lektioner end 1 (man lærer heller ikke at spille violin efter 1 time) – så er prisen ikke særligt høj.

Du kan til enhver tid inden for 1 år efter købet få tilbagebetalt ubrugte klip, minus de timer, du har brugt x almindelig timepris. Returnering skal også aftales inden 1-års-udløbet af kortet. Kortet kan købes til og med d. 31. januar 2023.

Mere om priser

Book en tid

Lyt til  TEDx Talk: Change Your Life with the Alexander Technique med August Berger