I dag har jeg været igang med at undervise igen i 1 måned efter den ufrivillige nedlukning. I ekstra anti-smitte-indrettede omgivelser på Center for Alexanderteknik.

Vi skal selvfølgelig alle starte med vaske eller spritte hænder, når vi ankommer, (og jeg gør det som sædvanligt også imellem hver elev) og vi skal begge bære mundbind, da vi står ret tæt under en lektion. Denne måneds erfaring siger, at det er der intet problem i!

Som altid beder jeg personer, der har symptomer på at de fejler noget smitsomt om at melde afbud. Det står her på mit website, du får det på skrift efter den første lektion, ligesom jeg siger det. – Så jeg er og har altid siden jeg startede med at undervise i 2008 været meget tydelig i forhold til at få smittende personer til at holde sig væk. Ikke bare af hensyn til mig, men især af hensyn til de næste elever, der kommer. 

Problemet er, hvis man smitter uden at vide det. Det er derfor, vi har indrettet os anti-smitte-agtigt med vejledning af én af min kollega Carstens elever, som er hygiejnesygeplejerske.

Hvis du hører til de mange, der har fået ekstra ondt i nakken i løbet af corona-nedlukningen, anbefaler jeg, at du laver den øvelse, jeg har beskrevet her 

Du er naturligvis også velkommen til at booke en tid