Så er der gang i undervisningen igen på Valby Tingsted efter corona-stilstand og sommerferie.

Du skal prøve undervisningen i praksis, før du kan fornemme, om alexanderteknik er noget for dig. Jeg har skrevet en hel masse om, hvad undervisningen går ud på her på sitet. Og dog er det ikke helt nok at læse sig til det, for undervisningen handler om at rykke ved måden, man sanser sit muskel-skelet-system på, og det med at sanse – ja, det kan man jo aldrig forklare, hvordan opleves med nok så mange ord, billeder eller demonstrationer. Det er en individuel sag, for mon ikke, vi alle oplever undervisningen forskelligt.

Hvis du alligevel er nysgerrig efter at vide mere om alexanderteknik, foreslår jeg, at du tjekker forskellige blogindlæg og menupunkter ud her på sitet. Jeg har valgt nogle links ud herunder, som også kan lede dig videre til mere info. Her kan du måske få et indtryk af, hvad det er, alexanderteknik kan byde på, og som hverken nogen behandlingsform, bevægelsessystem, idrætsdisciplin eller mentaltræning kan hamle op med.

Selv glæder jeg mig meget til en ny sæson, hvor vi forhåbentlig kan få lov til at arbejde uforstyrret for vira og den slags ubehageligheder.

Se en udmærket film kortet ned til 26 minutter.

Læs om hvad alexanderteknik er, og find flere links med endnu mere info.

Eller klik dig direkte til “Hvem kan have gavn af alexanderteknik?”