Denne korte video viser, hvordan alexanderteknik optimerer dit bevægelsesmønster

Ingen anden mental eller fysisk træningsform eller tilgang når alexanderteknik til sokkeholderne, hvis man leder efter en måde at optimere sine kræfter og sin energi, samtidigt med at man får bedre resultater.

Med alexanderteknik kan du som sports-udøver eller danser blive mere præcis, (dvs du laver færre fejl), blive hurtigere og til gengæld mindre træt eller udmattet.

Forskning dokumenterer den gavnlige effekt i forhold til et væld af forskellige aktiviteter, om det så gælder hverdagsbevægelser eller professionelle krav til en færdighed.

Men hvad er alexanderteknik?

Denne video kan give en idé om, hvad det er, man får ud af undervisningen i sidste ende – set udefra. Den indre fornemmelse er der ikke noget kamera, der kan fange. Derfor får du egentlig kun den halve historie på film – men alene det er da heller ikke helt tosset! Se hvilke forandringer der sker med de medvirkende. Hvordan de selv oplever ændringen, hvordan de sanser sig selv og den ændring af deres måde at bevæge sig på – det ved de kun selv!

Slå lyden til og brug 5 minutter til at se videoen og bagefter kan du tjekke hvor du kan finde en lærer Dansk Forening for Lærere i Alexanderteknik